צ’אי “סחלב” שקדים מפנק של רון יוחננוב
רכיבים
- חצי ליטר חלב
- 2 תיונים של צ'אי שקדים מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
- סוכר לפי הטעם
- 3 כפות קורנפלור
לשדרוג
- 2 כפות קוקוס
- 2 כפות אגוזים גרוסים מכל סוג שאוהבים
- כפית קינמון
- כפית סוכר חום דמררה
- שקדים פרוסים קלויים
אופן ההכנה
-
1שופכים לסיר את כל המרכיבים ומחממים תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
-
2מורידים מהאש ומוזגים לכוסות
-
3בקערה מערבבים את כל התוספות
-
4מקשטים ומגישים חם