צ’אי מסאלה משודרג של עדי מרום
רכיבים
- 1 תיון של צ׳אי מסאלה מסדרת ״חווית הצ׳אי״ של ויסוצקי
- חצי כוס חלב
- כוס וחצי מים
- 2 כפיות דבש
- מקל קינמון
- 2 כוכבי אניס
- 3 גרגירי הל
- 3 גרגירי ציפורן
אופן ההכנה
-
1בסיר קטן או בפינגן נחמם מים וחלב
-
2נוסיף דבש, מקל קינמון כוכבי אניס , הל, ציפורן ונביא על סף רתיחה
-
3לבסוף נוסיף את התיון ונערבב מעט
-
4נעביר לכוסות הגשה, נוסיף חלב מוקצף ומעל ונגיש