מילקשייק וניל והל
מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום
רכיבים
- ממרח קרמל מלוח
- 3 כדורי גלידה וניל
- 3 תיון וניל והל
- חצי כוס מים חמים
- 2 כוסות חלב
- כוס קרח
לקצפת
- 250 מ״ל שמנת להקצפה 38%
- 2 כפות אבקת סוכר
אופן ההכנה
-
1נתחיל בלהכין את הקצפת לקישוטבמיקסר יד נניח שמנת ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קצף רך
-
2בכוס נמהול תיוני וניל והל עם חצי כוס מים חמים ונניח בצד
-
3בבלנדר נשים, כדורי גלידה, קרח, חלב ותמצית תה וניל והל מהול במים
-
4נבלנדר את הכל ונמזוג לכוסות הגשה שקישטנו בממרח קרמל
-
5מעל הכל נזלף קצפת וזה הכל תהנו