צ’אי בומב מוקה

מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום

רכיבים

  • תבנית שקעים קצי עיגול מסיליקון
  • 300 גרם שוקולד חלב
  • 4 כפיות קקאו
  • 4 כפיות אבקת סוכר
  • 4 כפות שבבי שוקולד חלב
  • 4 תיון מוקה
  • חלב חם

אופן ההכנה

  • 1
    בבן מארי נמיס שוקולד חלב, ניצוק לתבנית שקעים בצורת חצי עיגול ונניע את השוקולד שיגיע לכל החלל, נהפוך את התבנית וננער את ייתרת השוקולד שנשארה, בעזרת פלטה ננקה את העודפים מהתבנית.
  • 2
    נכניס להקפאה כ30 דקות, נוציא ונחלץ בזהירות את הכדורים.
  • 3
    נמלא חצי כדור שוקולד בכפית קקאו, כפית אבקת סוכר, כף שבבי שוקולד חלב ותיון מוקה, את החצי השני של הכדור נניח על צלחת חמה שהשוליים מעט ימסו ונסגור את הכדור.
  • 4
    נשמור את כדורי צאי בומב בקירור עד השימוש.
  • 5
    להגשה
    לכוס נשפוך חלב חם ומעל נניח את כדור הצאי עד שהכדור יימס ויפתח, זה הכל תהנו!