צ’אי בומב מוקה
מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום
רכיבים
- תבנית שקעים קצי עיגול מסיליקון
- 300 גרם שוקולד חלב
- 4 כפיות קקאו
- 4 כפיות אבקת סוכר
- 4 כפות שבבי שוקולד חלב
- 4 תיון מוקה
- חלב חם
אופן ההכנה
-
1בבן מארי נמיס שוקולד חלב, ניצוק לתבנית שקעים בצורת חצי עיגול ונניע את השוקולד שיגיע לכל החלל, נהפוך את התבנית וננער את ייתרת השוקולד שנשארה, בעזרת פלטה ננקה את העודפים מהתבנית.
-
2נכניס להקפאה כ30 דקות, נוציא ונחלץ בזהירות את הכדורים.
-
3נמלא חצי כדור שוקולד בכפית קקאו, כפית אבקת סוכר, כף שבבי שוקולד חלב ותיון מוקה, את החצי השני של הכדור נניח על צלחת חמה שהשוליים מעט ימסו ונסגור את הכדור.
-
4נשמור את כדורי צאי בומב בקירור עד השימוש.
-
5להגשהלכוס נשפוך חלב חם ומעל נניח את כדור הצאי עד שהכדור יימס ויפתח, זה הכל תהנו!