צ’אי בומב קרמל מלוח
מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום
רכיבים
- תבנית שקעים חצי עיגול מסיליקון
- 300 גרם שוקולד לבן
- ממרח קרמל מלוח
- מרשמלו
- תיון קרמל מלוח
- חלב חם
אופן ההכנה
-
1בבן מארי נמיס שוקולד לבן, ניצוק לתבנית שקעים בצורת חצי עיגול ונניע את השוקולד שיגיע לכל החלל, נהפוך את התבנית וננער את ייתרת השוקולד שנשארה, בעזרת פלטה ננקה את העודפים מהתבנית.
-
2נכניס להקפאה כ30 דקות, נוציא ונחלץ בזהירות את הכדורים.
-
3נמלא חצי כדור שוקולד ממרח קרמל מלוח, מרשמלו ותיון קרמל מלוח, את החצי השני של הכדור נניח על צלחת חמה שהשוליים מעט ימסו ונסגור את הכדור.
-
4נשמור את כדורי צאי בומב בקירור עד השימוש.
-
5להגשהנניח כדור שוקולד בכוס ונשפוך מעל חלב חם עד שהכדור יימס ויפתח, זה הכל תהנו!