צ’אי מוקה
מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום
רכיבים
- סירופ שוקולד
- 50 גרם שוקולד חלב קצוץ
- תיון מוקה
- חלב חם
לקצפת
- 125 מ״ל שמנת להקצפה 38%
- כף אבקת סוכר
אופן ההכנה
-
1נתחיל בלהכין את הקצפת לקישוטבמיקסר יד נניח שמנת ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קצף רך
-
2בכוס נניח תיון מוקה וחצי כוס מים חמים עד לקבלת תמצית.
-
3נקשט כוס נפרדת בסירופ שוקולד ונניח בתחתית שוקולד חלב קצוץ
-
4מעל הכל ניצוק חלב חם ואת תמצית התה מוקה שהכנו מראש
-
5נקשט בקצפת ובאבקת קקאו, זה הכל תהנו!