צ’אי מוקה

מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום

רכיבים

  • סירופ שוקולד
  • 50 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • תיון מוקה
  • חלב חם
לקצפת
  • 125 מ״ל שמנת להקצפה 38%
  • כף אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • 1
    נתחיל בלהכין את הקצפת לקישוט
    במיקסר יד נניח שמנת ואבקת סוכר ונפעיל עד קבלת קצף רך
  • 2
    בכוס נניח תיון מוקה וחצי כוס מים חמים עד לקבלת תמצית.
  • 3
    נקשט כוס נפרדת בסירופ שוקולד ונניח בתחתית שוקולד חלב קצוץ
  • 4
    מעל הכל ניצוק חלב חם ואת תמצית התה מוקה שהכנו מראש
  • 5
    נקשט בקצפת ובאבקת קקאו, זה הכל תהנו!