צ’אי מסאלה משודרג של עדי מרום

רכיבים

  • 1 תיון של צ׳אי מסאלה מסדרת ״חווית הצ׳אי״ של ויסוצקי
  • חצי כוס חלב
  • כוס וחצי מים
  • 2 כפיות דבש
  • מקל קינמון
  • 2 כוכבי אניס
  • 3 גרגירי הל
  • 3 גרגירי ציפורן

אופן ההכנה

  • 1
    בסיר קטן או בפינגן נחמם מים וחלב
  • 2
    נוסיף דבש, מקל קינמון כוכבי אניס , הל, ציפורן ונביא על סף רתיחה
  • 3
    לבסוף נוסיף את התיון ונערבב מעט
  • 4
    נעביר לכוסות הגשה, נוסיף חלב מוקצף ומעל ונגיש