צ'אי מסאלה עוצמתי של בת שי

רכיבים

  • 1 תיון צ'אי מסאלה עוצמתי מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
  • חלב
לקישוט
  • סוכר
  • קינמון
  • כוכב אניס
  • מקל קינמון

אופן ההכנה

  • 1
    לקישו הכוס: מערבבים היטב סוכר חום וקינמון ומניחים בתלולית על צלוחית קטנה ושטוחה
  • 2
    טובלים את הכוס עם השוליים הרטובים בתבלינים, על מנת ליצור מסגרת קינמון לשולי הכוס.
  • 3
    חולטים תיון צ׳אי מסאללה עוצמתי עם מים רותחים
  • 4
    מוסיפים מעט חלב מוקצף לבחירה (אני אוהבת חלב שיבולת שועל)
  • 5
    כדיי ליצור את עיטור הקינמון מעל המשקה נשתמש בפיסת נייר. נמקם אותה בחצי הכוס מעל הקצף ונפדר קינמון בעזרת מסננת קטנה.
  • 6
    לסיום אפשר להוסיף כוכב אניס קטן ומקל קינמון ולהנות מפינוק חורפי מושלם״