צ’אי “סחלב” שקדים מפנק של רון יוחננוב

רכיבים

  • חצי ליטר חלב
  • 2 תיונים של צ'אי שקדים מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
  • סוכר לפי הטעם
  • 3 כפות קורנפלור
לשדרוג
  • 2 כפות קוקוס
  • 2 כפות אגוזים גרוסים מכל סוג שאוהבים
  • כפית קינמון
  • כפית סוכר חום דמררה
  • שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה

  • 1
    שופכים לסיר את כל המרכיבים ומחממים תוך כדי בחישה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  • 2
    מורידים מהאש ומוזגים לכוסות
  • 3
    בקערה מערבבים את כל התוספות
  • 4
    מקשטים ומגישים חם