צ’אי שקדים וקינמון של רובי מיכאל
רכיבים
- 2 תיונים של צ׳אי שקדים מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
- כף גדושה של מייפל
- ¼ כפית קינמון
- ½ כוס חלב שקדים
אופן ההכנה
-
1בקנקן מניחים את 2 התיונים, שופכים מים רותחים וממתינים כ-3 דקות.
-
2במקביל, בספל גדול שופכים מייפל, קינמון ומערבבים היטב עד למיזוג.
-
3מוסיפים את הצ׳אי פנימה אל תוך המייפל והקינמון
-
4במקביל מקציפים חלב שקדים ושופכים אותו מעל הצ'אי
-
5מפזרים מעט קינמון על קצף החלב ומגישים ?