צ'אי שקדים וקינמון של רובי מיכאל

רכיבים

  • 2 תיונים של צ׳אי שקדים מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
  • כף גדושה של מייפל
  • ¼ כפית קינמון
  • ½ כוס חלב שקדים

אופן ההכנה

  • 1
    בקנקן מניחים את 2 התיונים, שופכים מים רותחים וממתינים כ-3 דקות.
  • 2
    במקביל, בספל גדול שופכים מייפל, קינמון ומערבבים היטב עד למיזוג.
  • 3
    מוסיפים את הצ׳אי פנימה אל תוך המייפל והקינמון
  • 4
    במקביל מקציפים חלב שקדים ושופכים אותו מעל הצ'אי
  • 5
    מפזרים מעט קינמון על קצף החלב ומגישים ?