צ’אי שקדים של גל זהבי

אז כל שנותר לכם הוא להכין, לטעום ולצלול לעולם חדש של טעמים שלא הכרתם! שיהיה לרוויה

רכיבים

  • 1 תיון צ'אי שקדים מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
  • חמאת שקדים
  • דבש
  • חלב שקדים
  • שקדים פרוסים
  • כוס מים חמים

אופן ההכנה

  • 1
    מניחים 2 כפיות של חמאת שקדים בצלחת / קערה רחבה וטובלים את שולי כוס ההגשה שלנו בשכבה אחידה של חמאה.
  • 2
    במחבת ללא שמן קולים קלות את השקדים הפרוסים ובאותה טכניקה של עיטור הכוס מדביקים את השקדים הקלויים לחמאת השקדים בצורה אחידה .
  • 3
    בכוס שמים כפית חמאת שקדים, כפית דבש (לפי הצורך) ותיון של צ'אי שקדים ויסוצקי וממלאים 3/4 מהכוס במים חמים.
  • 4
    מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
  • 5
    מוציאים את התיון, מקציפים ומחממים חלב שקדים ומוזגים לכוס
  • 6
    מוספים לכוס מעט שקדים קלויים נוספים.
  • 7
    מגישים ושותים כשזה חם ומתפנקים מכל טעמי ומרקמי השקדים