צ’אי שקדים של גל זהבי
אז כל שנותר לכם הוא להכין, לטעום ולצלול לעולם חדש של טעמים שלא הכרתם! שיהיה לרוויה
רכיבים
- 1 תיון צ'אי שקדים מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
- חמאת שקדים
- דבש
- חלב שקדים
- שקדים פרוסים
- כוס מים חמים
אופן ההכנה
-
1מניחים 2 כפיות של חמאת שקדים בצלחת / קערה רחבה וטובלים את שולי כוס ההגשה שלנו בשכבה אחידה של חמאה.
-
2במחבת ללא שמן קולים קלות את השקדים הפרוסים ובאותה טכניקה של עיטור הכוס מדביקים את השקדים הקלויים לחמאת השקדים בצורה אחידה .
-
3בכוס שמים כפית חמאת שקדים, כפית דבש (לפי הצורך) ותיון של צ'אי שקדים ויסוצקי וממלאים 3/4 מהכוס במים חמים.
-
4מערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד.
-
5מוציאים את התיון, מקציפים ומחממים חלב שקדים ומוזגים לכוס
-
6מוספים לכוס מעט שקדים קלויים נוספים.
-
7מגישים ושותים כשזה חם ומתפנקים מכל טעמי ומרקמי השקדים