צ׳אי לאטה קרמל מושחת עם קצפת של עדיקוש
רכיבים
- 1 תיון קרמל מלוח מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
- 1.5 כוסות מים רותחים
- ממרח עוגיות קרמל/ חמאת בוטנים מומס
- חלב
להגשה
- קצפת
אופן ההכנה
-
1מניחים בכוס גדולה / קנקן תיון של צ׳אי קרמל מלוח
-
2מוזגים כ-1.5 כוסות מים רותחים ומניחים בצד לחמש דקות.
-
3מוזגים אל תחתית הכוס ממרח עוגיות קרמל/ חמאת בוטנים לאחר המסה.
-
4מעל הממרח מוזגים את הצ'אי קרמל מלוח שהנחנו בצד.
-
5מפנקים עם חלב מוקצף או חלב רגיל
-
6מוסיפים קצת קצפת ונגיעה של קינמון
-
7להשלמת החווית ניתן לשתות לצד עוגיית קר עם מלית מפנקת.