דלג לתוכן

צ’אי בומב וניל

מתכונאי עדי מרום , צילום- עדי מרום סטיילינג סטילס- עדי מרום

רכיבים

  • תבנית שקעים קצי עיגול מסיליקון
  • 300 גרם שוקולד לבן
  • ממרח פרלינה לוז
  • מרשמלו
  • תיון וניל והל
  • חלב חם

אופן ההכנה

  • 1
    בבן מארי נמיס שוקולד לבן, ניצוק לתבנית שקעים בצורת חצי עיגול ונניע את השוקולד שיגיע לכל החלל, נהפוך את התבנית וננער את ייתרת השוקולד שנשארה, בעזרת פלטה ננקה את העודפים מהתבנית.
  • 2
    נכניס להקפאה כ30 דקות, נוציא ונחלץ בזהירות את הכדורים.
  • 3
    נמלא חצי כדור שוקולד ממרח פרלינה לוז, מרשמלו ותיון וניל והל, את החצי השני של הכדור נניח על צלחת חמה שהשוליים מעט ימסו ונסגור את הכדור.
  • 4
    נשמור את כדורי צאי בומב בקירור עד השימוש.
  • 5
    להגשה
    לכוס נשפוך חלב חם ומעל נניח את כדור הצאי עד שהכדור יימס ויפתח, זה הכל תהנו!