צ’אי מסאלה עוצמתי של בת שי
רכיבים
- 1 תיון צ'אי מסאלה עוצמתי מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
- חלב
לקישוט
- סוכר
- קינמון
- כוכב אניס
- מקל קינמון
אופן ההכנה
-
1לקישו הכוס: מערבבים היטב סוכר חום וקינמון ומניחים בתלולית על צלוחית קטנה ושטוחה
-
2טובלים את הכוס עם השוליים הרטובים בתבלינים, על מנת ליצור מסגרת קינמון לשולי הכוס.
-
3חולטים תיון צ׳אי מסאללה עוצמתי עם מים רותחים
-
4מוסיפים מעט חלב מוקצף לבחירה (אני אוהבת חלב שיבולת שועל)
-
5כדיי ליצור את עיטור הקינמון מעל המשקה נשתמש בפיסת נייר. נמקם אותה בחצי הכוס מעל הקצף ונפדר קינמון בעזרת מסננת קטנה.
-
6לסיום אפשר להוסיף כוכב אניס קטן ומקל קינמון ולהנות מפינוק חורפי מושלם״