דלג לתוכן

צ׳אי לאטה קרמל מושחת עם קצפת של עדיקוש

רכיבים

  • 1 תיון קרמל מלוח מסדרת "חווית הצ'אי" של ויסוצקי
  • 1.5 כוסות מים רותחים
  • ממרח עוגיות קרמל/ חמאת בוטנים מומס
  • חלב
להגשה
  • קצפת

אופן ההכנה

  • 1
    מניחים בכוס גדולה / קנקן תיון של צ׳אי קרמל מלוח
  • 2
    מוזגים כ-1.5 כוסות מים רותחים ומניחים בצד לחמש דקות.
  • 3
    מוזגים אל תחתית הכוס ממרח עוגיות קרמל/ חמאת בוטנים לאחר המסה.
  • 4
    מעל הממרח מוזגים את הצ'אי קרמל מלוח שהנחנו בצד.
  • 5
    מפנקים עם חלב מוקצף או חלב רגיל
  • 6
    מוסיפים קצת קצפת ונגיעה של קינמון
  • 7
    להשלמת החווית ניתן לשתות לצד עוגיית קר עם מלית מפנקת.